Na web stranici mastnak.si koristimo kolačiće prvenstveno kako bi poboljšali djelovanje stranice i pružali vam što ugodnije korisničko iskustvo.
Uz daljnje korištenje prihvaćate korištenje kolačića.

Zašto je aluminijska ograda najbolji izbor za primorske gradove?

2017 godine započeli smo postavljanjem ograda i vrata i u Hrvatskoj, sve od Istre, Kvarnera, Sjeverne Dalmacije do Srednje Dalmacije. Prvu ogradu od aluminija postavili smo na otoku Pagu.

Za prodaju i ugradnju ogradnih sustava u primorskim mjestima odlučili smo se zbog činjenice, jer su kupci počeli potraživati za nehrđajućim metalima, a zbog toga što su ograde od aluminija najbolje rješenje za ekstremne klimatske uvjete i sol, jer ne utječu na aluminij i ne mijenjaju ga.  

Aluminij prašno bojimo i kao takav je vrlo primjeran i pogodan za primorska odmarališta i područja gdje se nalazi izrazito agresivno okruženje za metal - sol, sunce, prašina s ceste. 


Tijekom ovog 'pomorskog' posjeta, primijetili smo da nije svaka ograda od nehrđajućeg čelika pogodna za postavljanje u priobalnom području. Brzo se naime događa da zbog nepravilnog izbora lijepa rostfrei ograda postaje puna hrđe.  

To se ne može dogoditi s ALU ogradama. Naše ALU ograde su kvalitetne, estetski ugodne, karakterizirane dugim vijekom trajanja i nema potrebe za održavanjem, kao što je uklanjanje stare boje i ponovno bojanje.  

 

Dva primjera zahrđalih inox ograda: