Na web stranici mastnak.si koristimo kolačiće prvenstveno kako bi poboljšali djelovanje stranice i pružali vam što ugodnije korisničko iskustvo.
Uz daljnje korištenje prihvaćate korištenje kolačića.

Pravna obavijest

Predmet pravne obavijesti (uvjeti i pravila korištenja)

Predmet pravne obavijesti su web stranice tvrtke Mastnak ograjni sistemi. Obavljeni sadržaji su informativne po prirodi i nisu pravno obvezujuće.
Molimo vas da prije korištenja ove stranice pročitate ove uvjete i pravila korištenja. U slučaju da se s pravilima i uvjetima korištenja ne slažete te istih ne prihvaćate je korištenje naše web stranice zabranjeno.

Korištenje web stranica tvrtke Mastnak ograjni sistemi

Korisnici mogu raspolagati sadržajima na web adresi www.mastnak.si za svoju vlastitu upotrebu pri čemu ne smiju kršiti autorska prava. Autori sadržaja nisu odgovorni za bilo kakve štetne posljedice korištenja. Svako drugo korištenje ili distribucija tih web sadržaja ili njihovog dijela nije dozvoljena.
Dozvoljeno je tiskanje i snimanje dokumenata jedino u osobne, edukativne i bilo koje druge nekomercijalne svrhe pod uvjetom da uvažavate autorska prava ili druge vlasničke obavijesti u dokumentima.

Autorska prava

Sve što se nalazi na web stranicama tvrtke Mastnak ograjni sistemi kao što su slike, ilustracije, fotografije, ikone, tekstovi ili drugi materijali su pod zaštitom autorskih prava. Zabranjeno je svako mijenjanje, reproduciranje, distribuiranje ili javno prikazivanje stranog rada ili bilo kakvo korištenje materijala bez pismenog odobrenja autora ili tvrtke Mastnak ograjni sistemi.

Ograničenje odgovornosti

Mastnak ograjni sistemi ne odgovara za korištenje web stranica i za bilo kakvu štetu uzrokovanu upotrebom web sadržaja koji se tamo nalaze. Sadržaji web stranica tvrtke Mastnak ograjni sistemi su isključivo informativni po prirodi i nisu obavezujući. Web stranicu Mastnak ograjni sistemi koristite na vlastitu odgovornost. Tvrtka ne jamči da su obavljeni sadržaji, materijali i informacije uvijek potpune i bez grešaka.
Mastnak ograjni sistemi će nastojati osigurati najvišu razinu točnosti i potpunosti obavljenih informacija. Mastnak ograjni sistemi može u bilo koje vrijeme bez obaveze obavještavanja korisnika promijeniti sadržaje i ne odgovara za posljedice promjena uzrokovanih na ovaj način.
Tvrtka ne jamči da će web stranica uvijek ispravno funkcionirati, da poslužnici na kojim se nalazi web stranica i njime vezani poslužnici i ostala oprema neće biti zaraženi virusima ili drugim štetnim elementima.

Trgovačke marke i logotipovi

Trgovačke marke, logotipovi i uslužne ikone koje se nalaze na web stranicama tvrtke Mastnak ograjni sistemi su registrirane ili neregistrirane trgovačke marke tvrtke ili srodnih organizacija odnosno ovlaštenih suradnika, za objavu kojih ima tvrtka Mastnak ograjni sistemi dozvolu od njihovih vlasnika. Pravo na korištenje maraka, logotipova ili bilo koje licence čijih vlasnici su tvrtka Mastnak ograjni sistemi ili treće osobe, bez prethodnog pismenog odobrenja nije dozvoljeno. Zlouporaba bilo kojeg materijala ili sadržaja prikazanih na web stranicama tvrtke Mastnak ograjni sistemi strogo je zabranjena i kažnjiva.

Privatnost

Prihvaćanjem uvjeta korištenja slažete se da može tvrtka Mastnak ograjni sistemi analizirati neosobne podatke u vezi sa korištenjem ove web stranice.
Osobni podaci koriste se za vođenje evidencija o ispunjenim e-formularima na našoj web stranici i za vođenje evidencija o pristupu određenim sadržajima na našoj web stranici. Posjetitelji snose isključivu odgovornost za vjerodostojnost osobnih podataka i kontaktnih informacija. Kontaktne informacije koriste se za uspostavljanje kontakta sa posjetiteljem kada je to potrebno. Osobne podatke i kontaktne informacije ne koriste se u druge svrhe te se ne otkrivaju trećim osobama.

Linkovi na web stranice

Web stranica Mastnak ograjni sistemi sadrži linkove na web stranice koje su u vlasništvu i upravljanju trećih osoba. Tvrtka nije odgovorna za sadržaj i točnost informacija sadržanih u navedenim linkovima. Vanjski likovi koji se nalaze na web stranicama tvrtke Mastnak ograjni sistemi koristite na vlastitu odgovornost.