Na web stranici mastnak.si koristimo kolačiće prvenstveno kako bi poboljšali djelovanje stranice i pružali vam što ugodnije korisničko iskustvo.
Uz daljnje korištenje prihvaćate korištenje kolačića.

Katalozi

Zavirite u osvježeni MASTNAK katalog 2020 i pronađite više svježih ideja ...

Katalog je osmišljen tako da vam nudi slikovite informacije o proizvodima i puno ideja kako urediti okoliš kuće. Možete ga pregledati klikom na donju sliku ili naručiti tiskanu kopiju na info@mastnak.si.

Katalog je tematski podijeljen na četiri dijela:

  • U prvom, NARANČASTOM dijelu, prikazane su ograde i vrata iz linije H-LINE. To su modeli koji pružaju veću privatnost jer zatvaraju poglede prolaznika. Istodobno ublažavaju vjetar, buku ili previše sunca.

  • Drugi – LJUBIČASTI dio namijenjen je ogradama i vratima od punog lima ili stakla, nazvali smo ga P-LINE. Modele od aluminija možemo dodatno uljepšati proizvoljnim motivima, a staklene modele obogatiti refleksijom te time povećati osjećaj privatnosti u unutrašnjosti objekta. 

  • PLAVI – treći dio pripada liniji V-LINE u kojoj su modeli koji nastavljaju tradiciju klasičnih ograda i modeli koji su suvremeni te idealni za minimalistički koncept vašeg prostora. Namijenjeni su onima kojima ne smetaju otvorene ograde i koji žele zaštititi i uljepšati svoj dom.

  • U zadnjem, ZELENOM poglavlju predstavljamo DODATKE koji su privlačno i moderno rješenje za vaš dom.

     

 

         

 

TEHNIČKI KATALOZI

dvorišne
ograde

     

 

           

balkonske
ograde

       
           

dvorišna
vrata