Na web stranici mastnak.si koristimo kolačiće prvenstveno kako bi poboljšali djelovanje stranice i pružali vam što ugodnije korisničko iskustvo.
Uz daljnje korištenje prihvaćate korištenje kolačića.

Balkonske ograde H-line ALU-PS-20-7-S

H-line ALU-PS-20-7-S
TIP:
HORIZONTALNE OGRADE OD ALU LETVICA SA »PS« PROFILOM
MATERIJAL:
ALUMINIJ

Horizontalna balkonska ograda »PS« predstavlja najnoviji ogradni sustav te je u potpunosti izrađena od aluminija. Ograda je dizajnirana na principu očima nevidljivo (zastire poglede s obje strane). Ograda s profilom »PS« je dizajnirana bez vidljivih pregradnih stupova. Izgled ograde s obje je strane jednak, a polje je sklopljeno bez zavarivanja i vidljivog privijanja vijcima. To je vječna ALU ograda koja ne zahtijeva održavanje.

Ograda se sastoji od horizontalnih pravokutnih aluminijskih letvica s »P« profilom visine od 50 mm, debljine 30 mm. Razmak između letvica iznosi 20 mm.

Ograda je gore završena sa rukohvatom izrađenim od najkvalitetnije ALU legure i dodatno zaštićenim bojom metalnog izgleda. Ograda se montira direktno na prednji dio balkona.

Nosiva konstrukcija odnosno stupovi izrađeni su od najkvalitetnije aluminijske legure te su inovativno dizajnirani baš za ovaj sustav ograda. Vijci za pričvršćivanje su od nehrđajućeg čelika.

Novo!

Privlače vas i drvo i aluminij?

Ta dva nesrodna materijala mogu se zgodno kombinirati, stoga vam aluminijski P profil možemo obojiti tako da dobije izgled drvene površine – ariša. Time proizvodi dobivaju mekan, raznolik i prirodniji izgled.

risba - H-line ALU-PS-20-7-S
MONTAŽA

U razvoju Mastnak ogradnog sustava glavni pokretač nam je bio razviti sustav ograde koji sa svojim vrhunskim rješenjima pruža jednostavnu montažu, bez vidljivih vijaka.

Možete birati da li će montaža biti od strane poduzeća Mastnak ili vlastita montaža. U slučaju vlastite montaže, od našeg tehničkog odjela primiti ćete upute za montažu.

IME I PREZIME:*
TVRTKA:
E-MAIL:*
TELEFON:*
PORUKA:*
  Zagreb
   
  Slažem se sa općim uvjetima za obradu osobnih podataka
   
  * obavezni podaci za prosljeđivanje odgovora
   
 
Nudimo i izradu 3D vizualizacije (rendera) za ograde u 3D programu za 50,00 EUR (bez PDV).