Na web stranici mastnak.si koristimo kolačiće prvenstveno kako bi poboljšali djelovanje stranice i pružali vam što ugodnije korisničko iskustvo.
Uz daljnje korištenje prihvaćate korištenje kolačića.
horizontalna vrata od alu letvica sa »CV« profilom - H-line ALU-CV-15-3

H-Line ALU-CV

horizontalna vrata od alu letvica sa »CV« profilom

Horizontalna dvorišna vrata »CV« predstavlja najnoviji ogradni sustav te je u potpunosti izrađena od aluminija. Dvorišna vrata dizajnirana su na principu očima nevidljivo (zastire poglede s obje strane) i tako da je konstrukcija vrata vidljiva s obje strane (»C« profil je metnut među stubove). Oblik »C« profila pruža lomljenje svijetla na ogradi. Izgled dvorišnih vrata s obje strane je drugačiji. Polje ograde je sklopljeno bez zavarivanja i vidljivog zatezanja vijcima.

horizontalna vrata od alu letvica sa »I« profilom - H-line ALU-I-15-3

H-Line ALU-I

horizontalna vrata od alu letvica sa »I« profilom

Horizontalna dvorišna vrata »I« predstavlja najnoviji ogradni sustav te su u cijelosti izrađena od aluminija. Dvorišna vrata dizajnirana su na principu očima nevidljivo (zastire poglede s obje strane) a oblik »I« profila pruža lomljenje svijetla na ogradi. Dizajnirana su tako da je konstrukcija vrata vidljiva s obje strane (»I« profil je između stupova). Prednost Mastnak sustava leži u činjenici da letve pričvrščujemo vijcima na način na koji vijci nisu vidljivi.

horizontalna vrata od alu letvica s »PV« profilom - H-line ALU-PV-20-3

H-Line ALU-PV

horizontalna vrata od alu letvica s »PV« profilom

Horizontalna dvorišna vrata »PV« predstavljaju najnoviji sustav te su u potpunosti izrađena od aluminija. Idealna su za moderan dizajn vašeg prostora, s jasnim i pročišćenim linijama. Dizajnirana su na način da je konstrukcija vrata vidljiva s obje strane (profil »P« je metnut među stupove). Prednost Mastnak sustava leži u činjenici da letve privijamo vijcima na način na koji vijci nisu vidljivi. To su vječna ALU vrata koja ne zahtijevaju održavanje.

horizontalna vrata od alu letvica s »RV« profilom - H-line ALU-RV-0-3

H-Line ALU-RV

horizontalna vrata od alu letvica s »RV« profilom

Horizontalna dvorišna vrata »RV« predstavljaju najnoviji sustav te su u potpunosti izrađena od aluminija. Vrata su osmišljena na vidljivo-nevidljivo principu (vidljivo iznutra prema vani, nevidljivo izvana). Osmišljena su tako da je konstrukcija vrata vidljiva s obje strane (profil »R« je metnut među stupove). Prednost Mastnak sustava leži u činjenici da letve privijamo vijcima na način na koji vijci nisu vidljivi. To su vječna ALU vrata koja ne zahtijevaju održavanje.

horizontalna vrata od alu letvica sa »S« profilom - H-line ALU-S-0-3

H-line ALU-S

horizontalna vrata od alu letvica sa »S« profilom

Horizontalna dvorišna vrata »S« predstavljaju najnoviji sustav te su o potpunosti izrađena od aluminija. Vrata se temelje na principu vidljivo-nevidljivo (vidljivo iznutra prema vani, nevidljivo izvana), S profil oblik omogućuje lom svjetlosti. Prednost sustava Mastnak leži u činjenici da letvice pričvršćujemo tako da vijci nisu vidljivi.

horizontalna vrata od alu letvica s »T2V« profilom - H-line ALU-T2V-70-3

H-Line ALU-T2V

horizontalna vrata od alu letvica s »T2V« profilom

Horizontalna dvorišna vrata »T2V« predstavljaju najnoviji sustav te su u potpunosti izrađena od aluminija. Vrata su osmišljena na vidljivo-nevidljivo principu (vidljivo iznutra prema vani, nevidljivo izvana). Dizajnirana su tako da je konstrukcija vrata vidljiva s obje strane (profil »T2« je metnut među stupove). Prednost Mastnak sustava leži u činjenici da letve privijamo vijcima na način na koji vijci nisu vidljivi. To su vječna ALU vrata koja ne zahtijevaju održavanje.

horizontalna vrata od alu letvica sa »TV« profilom - H-line ALU-TV-40-3

H-Line ALU-TV

horizontalna vrata od alu letvica sa »TV« profilom

Horizontalna dvorišna vrata »TV« predstavlja najnoviji ogradni sustav te je u potpunosti izrađena od aluminija. Dvorišna vrata dizajnirana su na principu vidljivo-nevidljivo (vidljivo iznutra prema vani, nevidljivo izvana) i tako da je konstrukcija vrata vidljiva s obje strane (profil »T« je metnut među stubove). Polje ograde je sklopljeno bez zavarivanja i vidljivog zatezanja vijcima.

horizontalna vrata od alu letvica sa »Z« profilom - H-line ALU-Z-50-3

H-line ALU-Z

horizontalna vrata od alu letvica sa »Z« profilom

Horizontalna dvorišna vrata »Z« predstavljaju najnoviji sustav te su o potpunosti izrađena od aluminija. Vrata se temelje na principu vidljivo-nevidljivo (vidljivo iznutra prema vani, nevidljivo izvana), Z profil oblik omogućuje lom svjetlosti. Prednost sustava Mastnak leži u činjenici da letvice pričvršćujemo tako da vijci nisu vidljivi.

horizontalna vrata od eco letvica - H-line ECO-50-3

H-line ECO

horizontalna vrata od eco letvica

Horizontalna dvorišna vrata »ECO-R« predstavljaju najnoviji sustav a izrađena su od aluminija (konstrukcija) i drvno-plastičnog kompozita (letvice). Vrata se temelje na principu vidljivo-nevidljivo (vidljivo iznutra prema vani, nevidljivo izvana), »R« profil oblik omogućuje lom svjetlosti. Prednost sustava Mastnak leži u činjenici da letvice pričvršćujemo tako da vijci nisu vidljivi.