Na web stranici mastnak.si koristimo kolačiće prvenstveno kako bi poboljšali djelovanje stranice i pružali vam što ugodnije korisničko iskustvo.
Uz daljnje korištenje prihvaćate korištenje kolačića.

Parsol i refleksno sivo staklo

Staklene ograde propuštaju dnevno svjetlo, zato je unutrašnjost objekta osvjetljenija. Istodobno i sam objekt djeluje otvorenije i povezan je s vanjskim prostorom. 

Kako bismo ponudili i staklo za zaštitu od sunca, izbor staklenih ograda proširili smo dvama dodatnim modelima: ogradom s parsol sivim staklom i ogradom s refleksnim sivim staklom.

To su ograde koje su zbog privlačnog izgleda, ali i zbog dobrih refleksnih svojstava, vrlo upotrebljive.

 

PARSOL SIVO STAKLO 

Parsol staklo je staklo obojeno u masi za reguliranje propusnosti svjetla, debljine 4 mm + 4 mm i sive nijanse. Riječ je o lijepljenom sigurnosnom staklu VSG.

Njegovom uporabom lakše reguliramo propusnost sunčeve energije, a dočarava i blage refleksne slike.

Dostupni su sljedeći modeli: P-LINE STE-P.

 

 

 

REFLEKSNO SIVO STAKLO

Refleksno staklo je staklo obojeno u masi, s refleksnim premazom, debljine 8 mm, a dostupno je u sivoj boji. Riječ je o kaljenom sigurnosnom staklu ESG.

Osim svoje osnovne funkcije regulacije propusnosti sunčeve energije, refleksno staklo cijenjeno je zbog kvalitetnih refleksnih slika jer njegove površine reflektiraju okoliš. Upravo zbog te refleksije u unutrašnjosti objekta osjećaj privatnosti je veći. 

Dostupni su sljedeći modeli: P-LINE STE-R.