Na web stranici mastnak.si koristimo kolačiće prvenstveno kako bi poboljšali djelovanje stranice i pružali vam što ugodnije korisničko iskustvo.
Uz daljnje korištenje prihvaćate korištenje kolačića.

Povijest

Poduzeće Mastnak ogradni sustavi je obiteljsko poduzeće čiji počeci sežu u 1974 godinu kada smo se bavili s proizvodnjom betonskih blokova.
U kasnijim godinama smo dodatno raširili proizvodnju betonske galanterije. Naš proizvodni program obuhvaća izradu betonskih elemenata, kao što su montažne škarpe, stepenice, korita, vrtni rubnjaci i blokovi, monoliti te betonske »čipke« za ograde.
U nastojanju da se kupcu pruža cjelovito rješenje kod izrade ograde počeli smo razvijati ogradna polja, samostalne ograde, balkonske ograde i vrata iz aluminija i drvno-plastičnog kompozita.

Poduzeće se je tijekom tih godina značajno razvilo. Danas poduzeće zapošljava 27 ljudi koji rade u dvije proizvodne jedinice, na lokacijama Hrastovec u Slovenskim goricama 25, 2230 Lenart, i Cesta k Dravi 24, 2000 Maribor, gdje se nalazi izložbeno prodajni prostor.

Poduzeće je u svojem razdoblju djelovanja razvilo opsežnu prodajnu mrežu u Sloveniji i inozemstvu. Prodajni i izložbeni prostori u Sloveniji nalaze se u Mariboru, Arjoj vasi, Ljubljani i Grazu.

S održivim razvojem, inovativnošću i kvalitetnim radom razvijamo vlastitu vidljivost i proširujemo paletu proizvoda s kvalitetnim tehničkim rješenjima.