Na web stranici mastnak.si koristimo kolačiće prvenstveno kako bi poboljšali djelovanje stranice i pružali vam što ugodnije korisničko iskustvo.
Uz daljnje korištenje prihvaćate korištenje kolačića.

Ograda koja traje

MASTNAK OGRADE I VRATA NAJBOLJI SU IZBOR JER:

 • mi smo proizvođač aluminijskih ogradnih sustava BR. 1 U SLOVENIJI,

 • naši su proizvodi 100% NAŠI, od ideje do provedbe,

 • imamo VLASTITI RAZVOJ s vlastitim tehničkim riješenjima,

 • imamo EUROPSKI DIZAJN,

 • pružamo EUROPSKU KVALITETU,

 • imamo kontrolirani, EUROPSKI IZVOR ALUMINIJA,

 • nudimo modele ograda koje su u ESTETSKOM SMISLU UGODNIH OBLIKA,

 • nudimo ogradne sustave konstruirane prema VIDLJIVO-NEVIDLJIVO principu,

 • ogradni profili dizajnirani su BEZ RAVNIH DIJELOVA u kojima bi se skupljala voda ili prašina,

 • pružamo DUGOTRAJNU POVRŠINSKU ZAŠTITU ALUMINIJA15 GODINA JAMSTVA na postojanost boje,

 • sva naša dvorišna vrata opremljena su CERTIFIKATOM CE ZA SIGURNA VRATA,

 • osiguravamo BRZ ODAZIV u slučaju kvara, oštećenja ili trošenja proizvoda te NUDIMO REZERVNE DIJELOVE tijekom njegova cijeloga vijeka trajanja.

 

 

 

Ograđeno po sustavu „ključ u ruke” sa zavidnim pogledom

Aluminijske vanjske ograde i vrata postaju sve popularnije i naša tvrtka Mastnak ograjni sistemi već godinama je dio te priče. Tijekom 35 godina poslovanja razvili smo vlastitu prepoznatljivost te široku paletu tehnički i dizajnerski savršenih aluminijskih ogradnih sustava.

Ograde i vrata koji privlače pažnju

Mastnak aluminijske ograde i vrata odišu suvremenošću, dinamičnih su oblika, imaju 15 godina jamstva i nije ih potrebno održavati.

Još 1998. godine prvi smo u Sloveniji predstavili sistemsko rješenje aluminijskih ograda. U svim tim godinama uspjeli smo koncipirati i ostvariti velik broj tehničkih i dizajnerskih rješenja. Naš tim stručnjaka brine da proizvodi budu tehnički savršeni:

 • elegantno skriveni vijci,
 • skladno izvedeni rubovi,
 • upotrebljava se samo najkvalitetniji premaz u prahu, koji omogućuje dugogodišnju postojanost,
 • vlastiti razvijeni i patentirani sustav pričvršćivanja ogradnih polja onemogućuje deformaciju ograde čak i u najtežim vremenskim uvjetima,
 • budući da nam je sigurnost pri uporabi najvažnija, naša su dvorišna vrata opremljena certifikatom CE za sigurna vrata.

U svim detaljima možete osjetiti dragocjenost brižno odabranih materijala, preciznost izrade i iskusnost naših majstora. Upravo to ostavlja odličan dojam kod ljudi i privlači pažnju kako vlasnika, tako i posjetitelja. Baš nitko nema pritužbi.

Što je važno kod odabira ograde i vrata?

Ogradu kupujete na najmanje 30 godina, stoga je utoliko važnije da donesete dobru odluku. Morate biti svjesni da ćete s odabranim stilom ograde dugo živjeti, s njim disati i buditi se u nove dane.

 • Želite li imati mir i biti skriveni od pogleda prolaznika? 

Ako vam je privatnost na prvom mjestu, osiguravamo je horizontalnim ogradnim modelima koji su među najtraženijima. Dizajnirani su tako da zaklanjaju pogled prolaznicima na vaše dvorište, dok vi s unutarnje strane vidite na ulicu. Horizontalni profili dinamičnih su oblika i pružaju mogućnost beskonačne igre svjetlosti i sjene.

 • Smetaju li vam pogledi prolaznika?

Ako se želite ograditi i ujedno pokazati i naglasiti ljepotu svojega doma, možete se odlučiti za otvorene, vertikalne ograde. Možete birati među modelima koji nastavljaju tradiciju klasičnih ograda, i modelima koji su suvremeni te idealni za minimalistički koncept vašeg prostora.

 • Želite li izraziti vlastitu kreativnost i vlastiti stil? 

Praćenje trendova suvremenog izgleda prostora u kojem se boravi dovelo nas je do ponude punih ograda s uzorcima. To su ograde koje oživljavaju vizualnu sliku doma, donose raznolikost, nude prozračnost i čuvaju određenu količinu privatnosti. Na raspolaganju su tipski uzorci koje možete odabrati sami.

 • Želite li još više naglasiti moderan i elegantan izgled svojega doma?

Divljenje započinje na ulazu, na dvorišnim vratima. Za moderniji i elegantniji izgled ulaza izrađujemo i vrata bez vidljivog okvira na vanjskoj strani. Sve zajedno začinit ćemo i višenamjenskim stupom koji ima čist, ravan izgled, vijci su elegantno skriveni, a rubovi besprijekorno obrađeni. U njega je ugrađen poštanski sandučić, na njemu možemo laserski izrezati ime i/ili kućni broj i sve zajedno osvijetliti unutarnjim svjetlom, što je dragocjen ukras modernih dvorišnih vrata.

Ako je vaša kuća modernog izgleda, možete se odlučiti za ogradu sa skrivenim stupovima. Takva ograda daje izgled beskonačne ograde, što još dodatno naglašava arhitektonski koncept vašega doma.

 • Želite li dobiti više prostora na balkonu?

Balkonska ograda može se montirati na ploču ili na čelo balkona. Kada se montira bočno, time dobivate više prostora na balkonu. Uglovi ograde (gdje se horizontalni profili dodiruju) estetski i tehnički savršeno su obrađeni. 

 • Kakva su vrata prikladna za dvorište?

Kada za otvaranje vrata lijevo i desno imate manje prostora, duga pomična vrata ne dolaze u obzir. Tada se možete odlučiti za krilna, segmentna ili teleskopska vrata i time riješiti problem odmicanja vrata kada su otvorena.

Ako je prostora za otvaranje dovoljno, samonosiva pomična vrata najbolje su rješenje. Takvim vratima nije potrebna podna vodilica za klizanje jer su zakvačena samo na jednoj točki pomoću posebnih kotača na posebnom profilu. Budući da dvorišna vrata cijelo vrijeme klize iznad tla, vremenske prilike i nečistoća ne uzrokuju nikakve probleme.

 • Želite li sigurna vrata?

Dobra vrata su ona vrata koja služe svojoj svrsi i daju osjećaj sigurnosti, koja bez problema otvarate, zatvarate i zaključavate. Budući da je aluminij lagan metal, pruža vam veću sigurnost prilikom otvaranja i zatvaranja vrata jer se takva vrata prilikom nailaska na prepreku odmah zaustavljaju i prije nego teža vrata, a manje je opterećen i pogonski motor. Gornja vodilica vrata i svi donji vratni profili oblikovani su tako da sprječavaju eventualne ozljede u kontaktu s njima. Budući da su vrata proizvedena u skladu sa svim zahtjevima propisa EU i odgovaraju sigurnosnim zahtjevima, nose CE oznaku.

 • Želite li veću udobnost?

Udobnost znači da možete zaboraviti na dosadnu obnovu (uklanjanje hrđe i oštećene boje brušenjem) i bojenje (pjeskarenje i nanošenje nove boje) jer to našim ogradnim sustavima uopće nije potrebno. To vam donosi uštedu u vremenu i novcu. Udobnost znači i da možete zaboraviti na nepraktično ručno otvaranje vrata i prepustiti se automatskom radu koji pruža mirno otvaranje i meko kočenje vrata.

 • Sumnjate li u našu stručnost?

Budući da smo svjesni da je odabir ogradnog sustava dugoročna investicija, vrlo je važno odabrati razborito i trajno rješenje. U tvrtki imamo odličnu tehničku podršku jer ograde i vrata razvijamo sami, a naši iskusni majstori ih precizno izrađuju i montiraju.

Naši stručnjaci uz vas su cijelo vrijeme, od početka projekta do montaže ogradnog sustava. U slučaju da se odlučite za kupnju dvorišnih vrata, besplatno vam šaljemo elektro-građevinski nacrt. U njemu su prikazana rješenja i detalji koji omogućuju pripremu terena za pravilan rad vrata. Kupcima i investitorima izrađujemo i projektnu dokumentaciju za ogradu iz smjera dovoza, a arhitektima i projektantima pružamo tehničku podršku i dio projekta za izvođenje. 

 

Vaš dom uvijek priča vašu priču i tka crvenu nit o vama i svemu što je vaše. Vi pak imate priliku tu priču uokviriti, izložiti i obojiti po svome.

www.mastnak.hr